Bufet zimny
Kruche babeczki z ragout drobiowo-pieczarkowym
Aromatyczne duo salsy z suszonych pomidorów i musu z zielonego groszku
Wybór musów serowych podany na galaretkach cytrynowych ze świeżymi ziołami
Łosoś wędzony z musem mascarpone podany na tostach
Capreze podane z sosem pesto i marynowanym bakłażanem
Kawałki drążonego ogórka nadziewane sałatką z krabem i dipem czosnkowym
Plastry grillowanej kaczki z żurawinowym musem podane na ciabatkach pszennych
Pomarańcze faszerowane koktajlem z krewetkami
Łódki z cykorii faszerowane sałatką wiejską z grillowanym boczkiem
Duet mięs pieczonych na ruszcie zdobionych suszonymi pomidorami i melodią świeżych warzyw
Sałatki
Grillowana pierś drobiowa z melonem, żurawiną i czerwoną sałatą
Krab z makaronem ryżowym, świeżym ogórkiem i sałatą z koperkowym vinnegrette
Sałata z pieczonym tuńczykiem oliwkami i marynowanym karczochem
Plastry grillowanej cielęciny z pomidorkami koktajlowymi i tymiankowym dipem
Miks sałat z owocami morza i musem z avocado
Świeże warzywa marynowane w ziołach z grzankami czosnkowymi i Gorgonzolą
Bufet gorący
Eskalopki drobiowe w sosie musztardowym z gorczycą
Szynka pieczona marynowana w jałowcu
Łosoś pieczony skropiony sosem z lemonki i koperku
Roladki wieprzowe podane na ragout grzybowym
Filet z indyka nadziewany szpinakiem z prażonymi migdałami
Medaliony z polędwicy wieprzowej przekładane serem camembert z rodzynkami
Sznycel ze schabu podany na warzywnym rattatouie
Filet z ryby maślanej podany na zapiekanych szparagach
Kotleciki wieprzowe nadziewane wędzonym bekonem i musem z zielonych warzyw